изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:28 EEST
Борисов: Румен Петков или да ми се извини, или просто не искам да го чувам    
НовиниИли да ми се извини, или просто не искам да го чувам. Това заяви столичният кмет Бойко Борисов по повод на вчерашното изявление на вътрешния министър Румен Петков за случая “Топлофикация” - София. Борисов каза още, че е абсурдно да се смята, че той е поставил "чадър" над Валентин Димитров което е било казано от вътрешния министър Румен Петков.

Борисов подчерта, че той е в основата и на двете проверки в “Топлофикация” - София и не може да се твърди, че той е защитавал Димитров, тъй като дори и след откритите нарушения той е станал заместник директор на борда на директорите на “Топлофикация” - София.

На въпрос дали вижда политическа атака с това изказване на Петков, Борисов отговори: “Аз просто съм в безизходица и се чудя какво да правя”. Столичният кмет каза, че не иска да говори против МВР и отново похвали служителите на полицията, че са добри професионалисти. Не искам да говоря лошо за МВР, там ми е душата и този министър не искам да го коментирам, категоричен беше Борисов.

 


Сходни връзки

Борисов: Румен Петков или да ми се извини, или просто не искам да го чувам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди