изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:19 EEST
Две корони ще връчат на “Мис Добрич 2006”    
Мис & Мистър

Тази година ще има две “Мис Добрич”. На  поредното издание на конкурса ще бъдат коронясани две красавици – една “минимис” и една в клас “манекен”, издадоха организаторите от кметството. Конкурсът ще се проведе на 3 август.



Раздвояването на короната се случва за първи път и наградите ще се дублират. В клас “миньони” за призовото място ще претендират девойки с височина от 156 до 169 сантиметра. По-височките момичета – от 170 см. нагоре – ще се състезават в клас “манекен”. Заради изискванията на националните конкурси за красота обаче в мис “България” ще може да участва само по-ръстовата мис Добрич.

Конкурсът се провежда под патронажа на добричката кметица Детелина Николова. В началото на следващата седмица започват кастингите. До финалния кръг ще бъдат допуснати поне 24 момичета. Те задължително трябва да са навършили 14 години.

За първи път тази година девойките ще бъдат облечени в модели на елитни дизайнери. Очаква се в Добрич да пристигне Светла Димитрова от “Ариес уникат” – носителка на наградата “Златна игла” на Академията за мода. Тя ще донесе колекцията си, наречена “Първично”. Поканени са още Антония Долкина – фирма “Тоане”, която ще представи официално облекло и Емилия Попова - с колекция вечерни тоалети от коприна с бродерии. Театралната и модна дизайнерка Мирослава Шопова пък ще облече момичетата с дрехи от кожа, плат и други материали.

Наградният фонд е 2000 лева. Ще бъдат раздадени и много златни бижута, козметика и други подаръци.

http://darik.net/

 


Сходни връзки

Две корони ще връчат на “Мис Добрич 2006” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди