изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:27 EEST
В АЛБЕНА ПРЕДСТАВЯТ "БЪЛГАРИЯ НА ДЛАН"    
ТуризъмНа много голям интерес се радва в момента изложбата "България на длан", която е представена пред Базара в Албена, каза за НДТ ръководителят на сектор "Култура" в комплекса проф. Боньо Лунгов. Организатор на изложбата е режисьора Съни Сълински, като в нея в момента са включени и представени 12 макета на исторически забележителности в страната, сред които хълма Царевец, нос Калиакра и други. Наред с нея в залата на Културно-информационния център гостите на Албена могат да видят изложбата скулптори дело на Янко Бонев.

"На много голям интерес се радва създаденият през този сезон Детски център в КИЦ. Центърът е целодневен и в него деца заедно с родителите си могат да изработват различни макети и фигури, аниматори организират игри" - добави още проф. Лунгов.
За любителите на музиката от сряда вечерта в хотел "Ралица супериор" функционира пиано-бар. На лятната сцена ежедневно се представят различни куклени миниатюри, а по традиция по търговската улица настроение внасят със своето присъствие студентите от НАТФИЗ от класа по пантомима.
 


Сходни връзки

В АЛБЕНА ПРЕДСТАВЯТ "БЪЛГАРИЯ НА ДЛАН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.92 секунди