изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:42 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ ОТ ТЕРВЕЛ    
ОбществоОБЩИНА ТЕРВЕЛ стартира процедура за избор на фирми за извършване на превоз на учители и ученици за учебната 2006/ 2007 г.

Процедурата е подготвена по реда на Наредба за възлагане на малки обществени поръчки. Отварянето на офертите ще се извърши на 24 август.
ПОДГОТВЯТ СЕ ДОГОВОРИ с "Пътно строителство" АД в Добрич за ремонт на три участъка от общински пътища - П. Савово-Войниково, П. Савово-Бонево и Безмер-Мали Извор. Общата сума за извършване на ремонтите е 103 900 лв. Тя ще бъде разходвана за фрезоване на участъци от пътната настилка, полагане на плътен асфалтобетон и повдигане на крайпътни бордюри. Ремонтните дейности ще се извършат през август. Обектите са определени от министъра на регионалното развитие и благоустройството, а средствата са осигурени по реда на постановление на МС.
УТОЧНЕНИ СА довършителните дейности по ремонта на основното училище в с. Коларци. През изтеклата седмица се постави нова ПВЦ-дограма на всички класни стаи и коридорите и се планираха допълнителните дейности - демонтиране на стара дъсчена обшивка в класните стаи, измазване и боядисване на всички прозоречни стени. През миналата година в училището бяха подновени основно санитарните възли на училището и бяха измазани всички външни стени.
ПРИКЛЮЧИ ремонтът на кухненския блок на ЦДГ 3 в Тервел. През следващата учебна година там ще се приготвя и храната за ЦДГ 1. Кухненският блок на ЦДГ 1 ще преустанови дейността си, тъй като разположението на помещенията не съответства на изискванията на РИОКОЗ за осигуряване на поточност при пътя на храните.
ПРОДЪЛЖАВАТ ремонтните дейности по благоустрояването на кв. "Изгрев", преасфалтирането на улица "Хан Аспарух", Дейностите в двата обекта са финансирани по проект "Красива България".

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ ОТ ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди