изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:06 EEST
Мексиканска текила се продава за 225 000 долара бутилката    
ЛюбопитноМексиканска текила от най-добро качество се продава за 225 хиляди долара бутилката. Желаещи да си купят луксозното питие, в изискана опаковка, не липсват.

Тази текила няма нищо общо с продаваните във всеки бар или магазин. Произведена е от грижливо отглеждано синьо агаве и е отлежавала шест години. "Ацтекска страст" се продава в ограничени бройки в платинена бутилка, с инкрустации. На пазара е от седмица. На цена 225 хиляди долара. Шишето ще кандидатства за Рекорд на Гинес за най-скъпата бутилка в света.

За хората с малко по-малки възможности са на разположение екстравагантни произведения за по 150 хиляди и по 25 хиляди долара. От тях са произведени само 999 бройки. Голяма част вече са изкупени - и то от един единствен ценител. Следващата цел на производителите не е никак скромна - бутилка текила за един милион долара, направена от инкрустирана с диаманти платина. Тя ще се продава на търг догодина.
http://www.btv.bg
 


Сходни връзки

Мексиканска текила се продава за 225 000 долара бутилката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди