изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:48 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
Новини"ЕКОСТРОЙ" е класирана на първо място от общо четирите фирми, участвали в конкурс за изпълнение на обект централна градска част, съобщи вчера зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев.

След изтичането на срока, в който участниците в конкурса могат да обжалват, ще бъде сключен договор и ще се премине към първия етап от реконструкцията на центъра, след приемането на новия устройствен план.

7 БРОЙКИ са отпуснати от допълнителните 516 щатни бройки за общините в цялата страна, съобщи вчера зам.-кметът Иван Колев. Това ще облекчи общинския бюджет откъм фонд "Работна заплата" и ще можем да пренасочим средства към други дейности, коментира кметът Детелина Николова.

КМЕТСТВОТО дари 2 компютърни конфигурации на I РПУ, информира вчера секретарят на община град Добрич Румен Русев. Конфигурациите ще бъдат използвани за улесняване работата на служителите на реда.

12 ПРОЕКТА на неправителствени организации, представени в общината, са допуснати до класиране, съобщи зам.-кметът по икономическо развитие и евроинтеграция Галина Митева. До края на месеца ще бъде проведено заседание на общинската комисия, която ще извърши класирането на проектите, уточни още тя.

ПРЕЗ настоящата седмица се очаква да завърши реконструкцията на поредния етап от обект парк "Св. Георги", съобщи зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Той добави още, че продължават работите по ремонтните дейности в целия град, според предвидената програма на общината.

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди