изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:00 EEST
АДВОКАТКАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПОЯВИ В ДОБРИЧКИЯ СЪД    
НовиниОчаква се днес да бъде даден ход на делото срещу Трифонов, заведено от водещата на "Сигнално жълто" Албена Вулева

За 10 часа днес е насрочено делото срещу известния шоумен Слави Трифонов, заведено от водещата на "Сигнално жълто" по телевизия "СКАТ" Албена Вулева.  То е за нанесени неимуществени вреди - причинена болка, накърнена чест и добро име по време на Международния медиен фестивал в курорта "Албена" през лятото на 2003 година. Според Вулева, тогава Слави умишлено излял литър бира върху нея. Водещата на "Сигнално жълто" обжалва пред Окръжния съд в Добрич решението на Балчишкия районен съд, който оправда Трифонов.
Ход на делото трябваше да бъде даден на предишното заседание в средата на юни. Това обаче не се случи, тъй като подсъдимият Слави Трифонов, както и адвокатката му Мария Даскалова, не се явиха в съдебна зала. Тогава добричките окръжни магистрати постановиха глоба от 400 лева за адвокатката, тъй като тя не уведомила Трифонов за делото. Бе разпоредено още адресът на гологлавия водещ да бъде издирен чрез служба ГРАО, и РДВР да го призове за днешното съдебно заседание.
НДТ научи, че адвокатката на Слави Трифонов, съпроводена от мъж, вчера се е запознала с материалите по делото в деловодството на Окръжния съд в Добрич. Затова се очаква съдебното заседание днес да не бъде отново провалено и на процеса да бъде даден ход. 
Припомняме, че скандалната водеща на "Сигнално жълто" Албена Вулева е предявила граждански иск срещу Слави в размер на 50 000 лева. От тях 20 хиляди лева са за нанасяне на лека телесна повреда и 30 хиляди лева - за накърнената й чест, достойнство и добро име. Тя увери, че парите ще използва за благотворителност. Преди време Вулева се закани, че ще се жалва пред Висшия съдебен съвет срещу съдията от Балчик, оправдал Слави Трифонов. И ще иска той да бъде отстранен от работа.
 


Сходни връзки

АДВОКАТКАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПОЯВИ В ДОБРИЧКИЯ СЪД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди