изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:21 EEST
Киа показа изцяло нов предизвикателен модел в сегмента С    
НовиниНа автомобилното изложение в Лондон фотографи показаха снимки на новия КИА модел с изцяло европейски дизайн.


- Премиерата на представителя в сегмент С ще се състои на автосалона в Париж през септември тази година.
- Моделът ще се предлага в европейските автосалони от декември 2006 г. На международния автосалон в Лондон, КИА Моторс официално представи снимки на новия модел, с кодовото име ED. Проектиран според европейските изисквания автомобилът е със сериозна заявка за успех в силно конкуретния С сегмент.

С дължина от 4.2 м и необичайно дълго междуосие (2 650 мм), ED ще предложи най-обширното вътрешно пространство в своя клас, висококачествено оборудване, високо ниво на активна и пасивна безопасност. Клиентите ще могат да избират между 4 двигателя – 1.4, 1.6 и 2.0 л бензинови двигателя с променливо газоразпределение CVVT, както и 1.6 л дизелов двигател с променлива геометрия на турбо компресора.

„Новият ни представител в сегмента С е под наименованието ED, защото е изцяло ориентиран към европейските ни клиенти,” заяви г-н Жан Шарл Ливен, вицепрезидент на КИА Моторс Европа. „Конструиран и произведен в Европа, ED 100% ще задоволи нуждите на взискателните европейски потребители. С атрактивния си екстериор моделът е новото предизвикателство в така важния за Европа С сегмент”.

С модерен дизайн, в комбинация от динамични форми, изящни странични линии и стилен интериор от висококачествени детайли, КИА ED е погледa на марката към бъдещите автомобилни тенденции. КИА ED ще се произвежда в първия завод на марката в Европа. Моделът ще се разпространява в търговската мрежа, след дебюта си в Париж на 28 септември 2006 г., когато ще стане известно и неговото име.

www.auto-press.net

 

 

 


Сходни връзки

Киа показа изцяло нов предизвикателен модел в сегмента С | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди