изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:52 EEST
Поискаха оставка на правителството    
Новини

Оставка на цялото правителство и в частност на министъра на земеделието поискаха днес зърнопроизводители от цялата страна. Те проведоха работна среща в Стара Загора, след като получиха отговор от поредната си декларация, изпратена до Народното събрание, до Президента на РБългария и Министерски съвет.



Не получихме еднозначен отговор на нито един от въпросите, които отправихме, казаха зърнопроизводителите в Стара Загора.

Старозагорските земеделци организираха протестен митинг в средата на месец юни, с който поискаха по-нисък акциз на горивата и изкупна цена за пшеницата от 200 лв. за тон.

На днешната работна среща, на която имаше представители от цялата страна, бе взето решение да се създадат работни групи от специалисти, които ще организират национална среща на зърнопроизводителите. Земеделците ще поискат още в Консултативния съвет по зърно да бъдат включени между 5 и 7 човека вместо един, както е в момента. Ако до две седмици не получат отговор, зърнопроизводители от цялата страна ще започнат ефективни протести, като вероятно ще затворят главни пътни артерии.

http://darik.net

 


Сходни връзки

Поискаха оставка на правителството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди