изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:38 EEST
Красимир Премянов: Високият рейтинг на Бойко Борисов е предпоставка за решаването на проблемите на столицата    
ПолитикаСофия. Обществото е дало оценка на столичния кмет Бойко Борисов, днес той е човекът с най-висок рейтинг и това общественото мнение трябва да се уважава. Това е една оценка за досегашната му дейност и надежда, че може да реши сложните икономически проблеми на София, които той завари. Това коментира пред Агенция "Фокус" Красимир Премянов, лидер на “Открит форум”.


Като човек с висок рейтинг при едни мажоритарни избори, каквито са президентските, ако той се включи в тях, естествено е да бъде един значим фактор, каза още Премянов. Той допълни, че фактът, че десните сочат Борисов за решаващ фактор в изборите, показва, че нямат собствен добър кандидат.
“Процесите в дясно са в криза и затова се дават оценки на хора, които не са се определили като десни политици, какъвто е случаят с Бойко Борисов. Просто вероятно го разглеждат като възможен опонент на Георги Първанов, но това е въпрос, който той сам ще си реши”, заяви Премянов.
В отговор на въпрос дали високият рейтинг е достатъчен, за да бъдат решени проблемите на столицата, той посочи: “Рейтингът е добра предпоставка, защото подсказва добра обществена подкрепа и ако предприемеш действия, които искат тази обществена подкрепа, за да решиш един проблем, това е една много сериозна предпоставка. Мисля, че тази обществена подкрепа е нужна на кмета и за да реши сериозния проблем с отпадъците – това е значим обществен проблем. Не случайно и министър-председателят, и в някаква степен президентът се ангажираха с него”.
Решението на проблема с отпадъците, ако Бойко Борисов го намери, ще даде модел за решение в цялата страна, защото не само София има проблеми със сметта. Когато човек поема един пост, поема и активите, и пасивите, допълни Премянов.
 


Сходни връзки

Красимир Премянов: Високият рейтинг на Бойко Борисов е предпоставка за решаването на проблемите на столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди