изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:15 EEST
Бившият шеф на “Топлофикация” е имал политически чадър    
НовиниБившият шеф на софийската "Топлофикация" Валентин Димитров, който е в следствения арест, е имал политически чадър над себе си. Това обяви в предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин", действащият административен директор на дружеството Христо Георгиев.

По думите на Христо Георгиев, Валентин Димитров е имал политически покровители от СДС, НДСВ и БСП. “По времето на Стефан Софиянски той декларира, че му е личен приятел,. също и с банкера Любомир Павлов “.

Христо Георгиев си спомни как 250 души от Топлофикация били задължени да отидат на партийно събрание на БСП и Румен Овчаров.

Административният директор на столичното парно смята, че милионите в евро, които Димитров имал в банкови сметки в чужбина, не били от социални дейности и не са били натрупани само от него.
Според административния директор на “Топлофикация” много политици са заплашени, ако арестуваният Димитров реши да проговори.

http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

Бившият шеф на “Топлофикация” е имал политически чадър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди