изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:36 EEST
ГАРИ ПЛЕЪР ИДВА НА ОГЛЕД НА ГОЛФ-ИГРИЩЕТО В БАЛЧИК    
НовиниПионерът на голфа Гари Плеър ще бъде в България идния понеделник. Той ще се запознае с хода на работите по изграждането на голф-игрищата в Балчик и Каварна, на които е проектант.

 

НДТ научи, че работите по изграждането на едно от игрищата за голф край Балчик - това в местността Табията, на което Гари Плеър е дизайнер, са много напреднали. Вече е започнало изграждането на терена, който ще е с 18 дупки. Работи се и по строителството на едно- и двуетажните къщички, които ще бъдат около него, казаха от Балчик .

Инвеститор на проекта е “Клиф Голф Холидей Клуб” АД. Намерението му е да изгради голф-селище в местността “Табията”, в землището на гр. Балчик, върху обща площ от 963,253 дка. При обсъждането на проекта за оценка за въздействието върху околната среда бе потвърдено, че той не засяга защитени територии, крайбрежни зони и плажове с устройствена защита. Територията не е обхваната от свлачищни процеси и няма наложена строителна забрана. Селището ще включва спортни полета за голф, обслужващ център с хотелски комплекс и плувни басейни, спортен комплекс, атракционен комплекс, конна база и жилищна част от отделни квартали, разположени сред полетата за голф и зелените площи.
Комплексът ще обслужва над 1500 души. Сред инициаторите на инвестиционния проект е американският икономист Ричард Ран, а под дизайна стои подписът на Гари Плеър.

До присъединяването на България в Европейския съюз очакваме популярността на голфа в България да нарасне извънредно, е мнението на Гари Плеър. НДТ

 


Сходни връзки

ГАРИ ПЛЕЪР ИДВА НА ОГЛЕД НА ГОЛФ-ИГРИЩЕТО В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди