изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:33 EEST
ГЕРБ Бургас дарява футболни топки с автограф на Бойко Борисов    
НовиниБургас. Футболни топки ще дарят младежите от сдружение ГЕРБ – Бургас на децата от Дома- училище “Ал. Г. Кождакафалията”. Всяка една от топките е с автограф на столичния кмет Бойко Борисов, съобщиха от пресцентъра на организацията.


“Идеята е не само да подарим нещо реално на децата, но и да им създадем приятни емоции”, казаха от младежката организация.
Топките ще бъдат връчени в утре - 27 юли, в 17,30 ч. в двора на Дома - училище.
Младежката организация на ГЕРБ Бургас обединява структурата на младежите- командоси, студенти и млади предприемачи. Към организацията е и клубът на българските студенти в Бавария - симпатизанти на ГЕРБ, който бе учреден в Германия наскоро.
Младежите на сдружението обсъждат и идеята за обновяване на двора на Дома - училище “Ал. Г. Коджакафалията” чрез пребоядисване, оформянето му като спортна площадка и смяна на баскетболните кошове. Инициативата ще бъде предложена на ръководството на Дома и реализирана до края на септември. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

ГЕРБ Бургас дарява футболни топки с автограф на Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди