изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:31 EEST
ДЕТСКА МЛЕЧНА КУХНЯ ЩЕ ТЪРСИ БЮДЖЕТНИ ПАРИ ЗА НОВ СТЕРИЛИЗАТОР    
Новини

От бюджета на община Добрич за следващата година ще се търси финансиране за закупуване на нов и модерен стерилизатор за нуждите на Детска млечна кухня, научи НДТ. 



От този месец бурканите, в които се разнася по кварталите храната на децата, записани към кухнята, трябваше да се стерилизират в общинското звено. За целта към Детска млечна кухня са били прехвърлени два стерилизатора от детските ясли. Единият се е повредил. А другият, който е с капацитет от малко над 100 буркана, не можел да поеме стерилизацията на всички 1500 бурканчета, в които се разнасят трите вида храна за децата от 0 до 3 години по кварталите на Добрич, научи НДТ. Това била причината - от края на миналата седмица отново да се възстанови доскорошната практика всяко дете да има надписани с името му собствени съдове за разпределяне на храната.

Идеята съдовете да се стерилизират в Детска млечна кухня преди разпределянето на храната не е изоставена. Затова ще се търси финансиране за закупуване на нов стерилизатор.

 


Сходни връзки

ДЕТСКА МЛЕЧНА КУХНЯ ЩЕ ТЪРСИ БЮДЖЕТНИ ПАРИ ЗА НОВ СТЕРИЛИЗАТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди