изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ 

ОВЕН - Днес се отворете към духовен начин на живот и ако имате възможност да помогнете, направете го, защото не можете да сте сигурни дали вашата позиция е най-правилна.

ТЕЛЕЦ - Днес преследвайте целите си без на всяка цена да ви се налага да сте против своите правила. Опитайте се да сте максимално спокойни и отделяйте достатъчно време за отдих.

БЛИЗНАЦИ - Днес усилията ви в професионалната сфера ще започнат да дават резултати. От вас се изисква да сте максимално решителни при отстояване на личните ви интереси.

РАК - Днес се предпазвайте от задълбочаването на съществуващ вече конфликт в отношенията ви с партньора в любовта. Полагайте повече грижи за себе си, но не залагайте на егоизма си.

ЛЪВ - Днес не допускайте личното ви пространство в професионален, материален и личен план да бъде ограбено. Стремете се с точни действия да постигате набелязаните от вас цели.

ДЕВА - Днес вникнете в проблемите си, за да се освобождавате от тях. Обърнете внимание на партньора си, като отделяте време за развлечения, които ще се отразят благоприятно.

ВЕЗНИ - Днес особено предпазливо се отнасяйте към текущото си финансово състояние, защото всеки опит от ваша страна да увеличите приходите си може да крие обективни рискове.

СКОРПИОН - Днес се опитайте да се освободите от грешките, допуснати от в миналото. Подгответе психически за некоректно отношение и опити за измами от страна на делови партньори.

СТРЕЛЕЦ - Днес се стремете към разумно управление на наличните си финансови средства. Избягвайте несигурността. Самотата може да има благоприятно въздействие върху вас.

КОЗИРОГ - Днес ще имате потребност да сте близко до особа, която винаги ви е подкрепяла. Не влизайте в противоречие със собствените си разбирания. Ще поставите начало на интимна връзка.

ВОДОЛЕЙ - Днес залагайте на ефективността, защото само така ще успявате да разполагате с достатъчно свободно време за отдих. Ще сте склонни да наранявате неволно близките си.

РИБИ - Днес не предприемайте финансови операции. Работете усърдно, ако искате да получите желаните от вас резултати и да увеличите значително приходите си в материален план.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ  

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди