изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:01 EEST
Общинската организация на "Атака" във Велико Търново изпрати отворено писмо до Волен Сидеров    
ПолитикаВелико Търново. Отворено писмо до Волен Сидеров, председател на политическа партия “Атака” изпрати днес общинската организация на структурата в старата столица, предаде радио "Фокус" - Велико Търново.

В писмото си членовете на националистическата партия изразяват недоволството си от това, че Волен Сидеров е пренебрегнал съпартийците си от старата столица и не дошъл лично във Велико Търново за провеждане на дискусия след провеждането на Централния сбор на “Атака”, обявен за нелигитимен от областния координатор на политическа партия "Атака" във Велико Търново Стефан Стоянов. В писмото си общинската организация на “Атака” във Велико Търново пита господин лидерът Сидеров по какъв начин е уреден въпросът със съвместяването на ръководна и контролна длъжност в партията от Георги Ибришимов, който е председател на Контролния сбор и в същото време национален координатор, участващ в Съвещателния сбор. Хората от общинското ръководство във Велико Търново се интересуват от статута на народния представител Борислав Ноев в партията. В отвореното писмо общинското ръководство на “Атака” във Велико Търново поставя и други организационни въпроси към своя лидер. Те твърдят, че Волен Сидеров умишлено не посещава Велико Търново, защото бяга от отговорите на неудобни въпроси.
Даниел ИНКОВ

Агенция "Фокус" припомня:

На 18 юли лидерът на “Атака” Волен Сидеров заяви пред Агенция “Фокус”, че Наталия Сотирова е изключена от структурите на “Атака” и няма право да прави изявления от името на партията. Сотирова е вече бивш общински координатор на партия “Атака” във Велико Търново. Сидеров уточни, че тя е изключена с решение от 30 юни т.г. Причина за изключването й е накърняване на името на политическата партия.
Още същия ден от структурата на партията в старопрестолния град поискаха спешна среща с Волен Сидеров. “Сборът на общинската организация “Атака” във Велико Търново е легитимен”, заяви тогава чрез декларация Наталия Сотирова. Според нея отстраняването й е опит да се унищожи общинската организация във Велико Търново.
 


Сходни връзки

Общинската организация на "Атака" във Велико Търново изпрати отворено писмо до Волен Сидеров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди