изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:40 EEST
ЗАВЪРШИ ПРЕУСТРОЙСТВОТО НА ДЕЛОВОДСТВАТА В СЪДА    
ОбществоСредствата за него са отпуснати от Висшия съдебен съвет

Преустройството на деловодствата в Съдебната палата в Добрич и обединяването им вече завърши. Те вече посрещат граждани, информираха оттам. Новото обединено деловодство се намира на 4 етаж в сградата на съда. То обединява досегашните обособени деловодства на наказателно, гражданско и търговско отделение. Финансирането е осигурено от Висшия съдебен съвет. Тази година той отпусна 25 500 лева за Съдебната палата в Добрич. С тях се извършват и ремонти на съдебни кабинети, които се изграждат там, където бяха освободени деловодни помещения. С тези средства се финансира и изместването на банковият офис от мазата на първия етаж на Съдебната палата.
Както НДТ вече писа, около 40 000 лева отпуска Американската агенция за международно развитие за изграждане на информационен център на първия етаж на палатата. Там ще има две работни места за регистратори - съответно на районния и на окръжния съд. Предвижда се той да заработи наесен. ААМР финансира и преустройството на сутеренни помещения в Център за обучение на магистрати и служители. Той ще е оборудван със съвременна мултимедийна техника.
 


Сходни връзки

ЗАВЪРШИ ПРЕУСТРОЙСТВОТО НА ДЕЛОВОДСТВАТА В СЪДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди