изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:06 EEST
В. “168 часа”: Без винетки возят министри и депутати    
НовиниСофия. Министри и депутати се возят в коли на Националната служба за охрана (НСО) из страната без задължителните за всички български и чуждестранни граждани винетни стикери и лепенки за платена “Гражданска отговорност”, пише в новия си брой в. “168 часа”.


Според гласувания от Народното събрание чл. 10б само колите със специален режим на движение, на които има трайно монтирано устройство за подаване на светлинен сигнал, и превозните средства на Гражданска защита и въоръжените сили са освободени от такси по чл. 10, поясняват запознати.
“Такива коли не са тези на НСО и служебните министерски и депутатски мерцедеси”, категоричен е народният избраник от НДСВ и член на транспортната комисия към парламента Тодор Костурски.
Не всички управници са наясно с този закон, затова много от тях го пренебрегват, като се возят в автомобили, които нямат задължителния винетен стикер, посочва изданието.
Повече подробности четете в новия брой на “168 часа”.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В. “168 часа”: Без винетки возят министри и депутати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди