изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:17 EEST
В БАЛЧИК ПОДГОТВЯТ ДНИТЕ НА МОРЕТО    
НовиниС празничен концерт-спектакъл на 2 август официално ще стартират празниците на морето в Балчик, съобщиха от отдел "Култура" в общината. Ден по-късно ще се състои съвместният концерт на "Лапс***ет  Вантаа" /Финландия/ и народен хор "Добруджански гласове"  - село Соколово.

На 5 август детски танцови състави от Русия ще гостуват в рамките на Арт-фестивал. Предвидени са още концерти на ансамбъл "Воталинка" от град Всеволожск, Русия, дефиле и концерти на ансамбли от Корея и Косово, концерт на инструменталисти от руския град Пушкин, на танцови ансамлбли от Хърватска, Сърбия и Унгария.
В рамките на Дните на морето в Балчик ще се проведе Национален юбилеен скаутски лагер - "85 години скаути в България", Конкурс за красота "Мис и Мистър Балчишко лято 2006" , както и масово морско преплуване за всички възрасти между две буни.  Балчик ще е домакин на Девети Национален събор - надпяване на хората от третата възраст.
Дните на морето ще завършат с концерт на Веселин Маринов.
 


Сходни връзки

В БАЛЧИК ПОДГОТВЯТ ДНИТЕ НА МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди