изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:43 EEST
Три данъка за шофьорите през 2007 г.?    
Новини
От 2007 година е възможно собствениците на автомобили да плащат общо три вида пътни данъци и такси – винетка, пътен данък и данък за автомобила.


Въвеждането отново на пътен данък от следващата година се обсъжда в момента в правителството, каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов. Работи се по няколко варианта, включително за запазване на винетките и въвеждане на пътен данък, каза министърът на финансите Пламен Орешарски. Според един от проектите за ползването на второкласната и третокласната републиканска пътна мрежа ще се плаща пътен данък, а за преминаването по магистрали и първокласни пътища, ще е необходимо закупуването на винетка. Според друг проект по магистралите ще могат да се движат автомобили само след като платят тол такса. За притежателите на автомобили остава и данъкът за колите, както и задължителната застраховка “Гражданска отговорност“.
 


Сходни връзки

Три данъка за шофьорите през 2007 г.? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди