изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 03:00 EEST
НАД 20 ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ ПЯХА ЗАЕДНО С УАЙТСНЕЙК В КАВАРНА    
Общество

Кметът на Каварна Цонко Цонев гощава музикантите в ресторант в Златни пясъци с грузинска и българска кухня



Повече от 20 хиляди се стекоха на стадион "Калиакра" в Каварна в сряда вечерта, за да гледат на живо изпълненията на световноизвестните британци от група "Уайтснейк". Музикантите направиха страхотно шоу и пяха на сцената близо два часа, като представиха почти всичките си хитове пред множеството фенове, дошли от почти цялата страна. За радост на зрителите, британците изпълниха и едни от най-известните си песни на бисове - Is this love и Here I go again. Малко преди полунощ третото повикване на бис на групата бе заменено от чудесна заря. Илюминации заляха нощното небе над Каварна и допълниха атмосферата на концерта.
Кметът на Каварна Цонко Цонев разказа, че музикантите били особено впечатлени от организацията на концерта, която според тях, била перфектна, както и от публиката.
Въпреки, че това е третия концерт на англичаните у нас, той събра най-много публика, заявиха фенове на великите музиканти. Цонев разкри още, че е завел музикантите в ресторант в Златни пясъци, където те имали възможността - по негова препоръка, да опитат българската и грузинска национални кухни. Малко преди концерта, в следобедните часове, на импровизираната пресконференция, която е дал китаристът на групата Дъг Олдридж, кметът Цонев му е подарил новия екип на "Калиакра" - Каварна.
Предварително публиката подгря с изпълненията на Наско и компания от Б.Т.Р., които са и сред добрите приятели не само на кмета Цонев, но и на цяла Каварна.
След кратка почивка морският град отново ще стане музикален център на 21 август, когато се открива традиционната Седмица на морето. За гостите и жителите на Каварна навръх рождения си ден ще пее рок-динозавърът Глен Хюз. Музикантът ще отбележи в страната ни 55-ия си рожден ден. Концертите на стадион "Калиакра" ще бъдат ежедневни.
 


Сходни връзки

НАД 20 ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ ПЯХА ЗАЕДНО С УАЙТСНЕЙК В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди