изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:31 EEST
СТАРЕЦ ОТ СТ. КАРАДЖА НАПАДНАЛ СЛУЖИТЕЛИ НА "ВиК" С ВИЛА    
НовиниЗа нападение над служители на водното дружество при изпълнението на ангажиментите им сигнализира управителят на "ВиК"-Добрич, Величко Василев. Инцидентът станал на 13 юли, когато инкасатор и водомайстор отчитали абонатите в село Стефан Караджа. "След като констатирали 30 кубика вода собственикът на имота Иван Жечев нападнал с вила служителите на фирмата и ги заплашил с убийство" - каза още Василев. Управителят на дружеството заяви категорично, че подкрепя служителите си и осъжда такива актове на саморазправа с тях, като добави още, че водомайсторът е подал и жалба в полицията.

Според кметицата на с. Стефан Караджа Калинка Райчева, инцидентът не е чак толкова сериозен и нещата се пресилват. Тя допълни, че Иван Жечев е доста емоционален и явно му е прикипяло за многото вода, която трябва да плати.
Попитахме управителят на водното дружество има ли режим на водата в Добрич, тъй като в редакцията има множество позвънявания, в които добричлии се оплакват от честа липса на вода. В. Василев заяви категорично: "Режим на водата в Добрич няма. Спира се само, когато има авария". В същото време жителите на града твърдят пред репортер на НДТ, че дежурните при позвъняване отговарят, че водата се спира, защото няма достатъчни количества.
 


Сходни връзки

СТАРЕЦ ОТ СТ. КАРАДЖА НАПАДНАЛ СЛУЖИТЕЛИ НА "ВиК" С ВИЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди