изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:59 EEST
ИЗВЪНРЕДНА СЕСИЯ В БАЛЧИК ЗА ЗАМЯНА НА ИМОТИ    
ОбществоОбщината става съдружник в търговско дружество за изграждане на модерен СПА-център в Кранево

Извънредно заседание на Общинския съвет в Балчик ще бъде насрочено за 7август. На него ще се разгледат около 40 молби на граждани за обезщетяване за отнети земеделски земи. Те трябваше да се обсъдят на последната сесия на местния парламент в петък. Заради големия им брой решаването на проблема бе отложено за началото на август. Става въпрос за граждани, които са купили земите си от общината. Впоследствие те са им отнети с решение на съдилищата за възстановяване на собствениците.
На петъчното си заседание съветниците от Балчик са приели отчета за първото полугодие на 2006 г. на "Многопрофилната болница за активно лечение" - Балчик, и на Медицинския център в града. Те са дали съгласието си общината да участва в смесено акционерно дружество със "Стар груп" ООД - Варна. То е за изграждане на модерен СПА-център в село Кранево. Предвижда се общината да участва с апортна вноска от 6,7 декара земя в регулацията на селото.
На заседанието си Общинският съвет е одобрил маломерни паралелки в училищата, както и преобразуване на детски градини. Приети са промени в договора с "Албена" АД във връзка с възстановяването на пропускателния режим. Предоставено е безвъзмездно право на строеж за църква в село Рогачево.
 


Сходни връзки

ИЗВЪНРЕДНА СЕСИЯ В БАЛЧИК ЗА ЗАМЯНА НА ИМОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди