изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:31 EEST
ДНЕС ЩЕ ЗАСЕДАВА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА ШАБЛА    
НовиниЗаседание на местния парламент в Шабла е насрочено за 14 часа днес. На него ще бъде отчетено изпълнението на бюджета на общината за първото полугодие, както и финансово-икономическите резултати на общинското търговско дружество "Шабла Кария 2004" за миналата година, съобщи председателят на ОбС Светла Асенова. 

Ще бъде внесена за обсъждане и информация за дейността на РПУ Шабла за първите шест месеца на годината. Общинските съветници предстои да обсъдят промени в структурата на администрацията. Предвижда се към нея да бъде назначен главен вътрешен одитор. Ще се разгледа предложение за промяна на списъка за капиталови разходи за тази година. На вниманието на местните парламентаристи ще бъде внесен отчет за изпълнение на решенията на ОбС за шестмесечието, както и за неизпълнените решения. Трябва да се реши дали общината ще предостави възмездно право на ползване на общински терен за нуждите на пчеларството за срок от три години. Ще се приеме план-програма от мерки за изпълнение на плана за развитие на общината за периода 2006-2007 г. Съветниците ще се запознаят и с проектите, с които община Шабла кандидатства за средства по програма САПАРД. Става въпрос за проекти за залесяване на три територии в рамките на общината. Предстои днес съветниците да утвърдят и маломерните и слети паралелки. Ще се приеме и програма за честване на 30 години средно образование в Шабла и 140 години от създаването на училището в Дуранкулак.
 


Сходни връзки

ДНЕС ЩЕ ЗАСЕДАВА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди