изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:04 EEST
СЕДМИЦАТА НА МОРЕТО В ШАБЛА ЩЕ ЗАПОЧНЕ С ВДИГАНЕ НА ФЛАГА    
НовиниСедмицата на морето Шабла`2006 г. ще стартира на 6 август с вдигане на флага на общината в къмпинг "Шабла". След това ще се проведе конкурс "Мини мис и мини мистър". Ще гостува и детска формация "Мелади".

 На 8 август в къмпинга в с. Крапец ще се проведе състезание "Бързи, смели, сръчни" с участието на отбори от Шабла, Крапец, Ваклино, Дуранкулак. Ще се проведе и демонстрация на победителите от детска морска екорегата.  Рисунка на асфалт на тема "150 години Шабленски фар" ще се проведе на следващия ден на площада пред читалище "Зора". Във фоайето на читалището ще се открие изложба "Кораби и корабоплаване ХІ-ХІV в." съвместно с художествена галерия при община Балчик и фотоизложба "Брегът" с автор Петко Семерджиев от с.Тюленово. На 10 август на шабленския фар ще се проведе демонстрация на победителите от детската морска екорегата 2006 г. и ритуал по кръщаване на детско-юношеска ветроходна яхтичка тип "Скаут". По-късно ще се честват 150 години Шабленски фар. Състезание по колоездене ще се проведе на 11 август на площада пред читалище "Зора". Ден по-късно отново там ще бъде коронясана и Мис Шабла. В рамките на седмицата на морето в къмпинг Шабла ще се проведат състезания по плажен волейбол и плажен футбол.
 


Сходни връзки

СЕДМИЦАТА НА МОРЕТО В ШАБЛА ЩЕ ЗАПОЧНЕ С ВДИГАНЕ НА ФЛАГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди