изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:20 EEST
"ПОЩАТА - ПОСЛАНИК НА ЕДИННА ЕВРОПА"    
НовиниТова е мотото на международен автопоход, който организира "Български пощи" под патронажа на президента Георги Първанов

Тази година от края на август до 25 септември ще се проведе международен автопоход за служители от пощите на различни европейски държави, информира Данаил Енев - началник отдел "Маркетинг" в "Български пощи" - Добрич. Проявата е по повод предстоящото присъединяване на България към Евросъюза. Инициативата тръгва от три европейски града по три различни маршрути. Първият лъч ще потегли на 6 септември от Санкт-Петербург по маршрут Талин-Рига-Вилнюс-Варшава-Братислава. Вторият лъч тръгва на 7 септември от Мадрид към Марсилия-Генуа-Виена-Братислава, а третият - от Брюксел към Франкфурт-Прага и Братислава. След събирането на пощенци в Братислава, всички вкупом ще потеглят към Будапеща-Белград-София. При пристигането им в столицата ще бъде проведен тържествен концерт на открито, след което към автоколоната ще се присъединят и работещи в "Български пощи" и всички заедно ще се отправят към Слънчев бряг, като по пътя ще разгледат различни забележителности от страната ни.
Във връзка с провеждането на похода добричкото подразделение на пощите организира конкурс за написване на послание за автопохода, чието мото е "Пощата - посланик на единна Европа". Всички, които желаят да пробват остротата на ума си, могат да намерят специалните талони за участие както в централната преса до 10 август, също така и в пощенските станции в центъра, кв. "Балик", Балчик, Каварна и Албена. След попълване талони се пускат в специална кутия в пощенските станции. Класираният на първо място участник ще получи награда от 1000 лв.,на второ - 800 лв., а на трето - 500 лв., добави още Д. Енев.
"Български пощи" предлагат още една възможност на юридическите лица - те могат индиректно да се включат в похода, като спонсори или сключат договор за реклама с пощите. В рамките на похода пощите поемат ангажимент логото и дейността на фирмата да бъде рекламирана както у нас, така и в европейските страни, които ще участват в похода.
 


Сходни връзки

"ПОЩАТА - ПОСЛАНИК НА ЕДИННА ЕВРОПА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди