изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:04 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Любопитно

СТОТИНА ПРОТЕСТИРАХА В ЗАВОДА ЗА ЕЛТАБЛА

Около 100 работещи в "Елпром-ЕТ" в Добрич вчера мълчаливо окупираха след работно време портала на завода си - в знак на протест срещу неизплатените им от януари до сега работни заплати.



 Пред репортер на НДТ зам.-управителят Стоян Ангелов изтъкна като причина за закъснението на работните заплати забавянето на приходите от продажбата на вече произведените и изнесени в Русия и Украйна елтабла и комплектни трансформаторни подстанции. Според синдикалния лидер на КНСБ в завода Сергей Владов обаче, забавянето на заплатите не е за първи път.

ВиК ПАК "ВИСИ" ПРЕД ЕНЕРГОТО С 13 МИЛИОНА ЛЕВА
С 13 млн. лв. неразплатени задължения към "Електроснабдяване" - Добрич е приключил месец юли за ВиК. Това научихме от управителя на водната фирма Петър Калчев, който сподели, че съгласно споразумението за погасяване на натрупаните от началото на годината задължения към Енергото в размер на 59,7 млн. лв., фирмата е трябвало да плати 35 млн. лв. Това ще рече, че пак по същото споразумение, след като сумата не е преведена, ВиК отново има предупреждение, че може да му "дръпнат шалтера".  
НДТ - 2 август 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди