изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:02 EEST
Иран има ракети да удари САЩ и Англия    
По светаИран притежава ракети, които могат да достигнат територията на Великобритания, заяви бившият израелски премиер Бенямин Нетаняху, цитиран от Асошиейтед прес

Ако конфликтът между Израел и Хизбула не бъде прекратен, Иран ще успее да разработи ракети с обсег, достатъчни за удар и срещу САЩ, като в същото време работи и за създаването на ядрени заряди, заяви Нетаняху в интервю за телевизия "Скай Нюз". 

Тесните връзки между хизбула в Ливан и Иран показват, че радикалната групировка трябва да бъде ликвидирана, за да се отнеме на Иран възможността за развива ядрената си програма, подчертал Нетаняху.

"Там се заражда един нов фашизъм, един ислямски хитлеризъм", заяви бившият израелски премиер.   

Според него "прекратяването на бойните действия в момента би било преждевременно. Спирането на ударите срещу Хизбула би било равносилно на опит да се лекува рак с аспирин. Ракът трябва да бъде изрязан", подчерта той.

Нетаняху не обясни каква е логическата връзка според него между конфликта между Израел и Хизбула и развитието на иранската оръжейна и ядрена програма, посочва АП.

http://darik.net

 


Сходни връзки

Иран има ракети да удари САЩ и Англия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди