изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:30 EEST
Mercedes SLK получи нов спортен пакет    
Новини  С новия Sports Package, Mercedes-Benz ще предложи още по-приятно и спортно изживяване на водачите зад волана на SLK-class. Пакетът придава на двуместния модел още по-динамично излъчване, благодарение на спортното окачване, осемнадесет цоловите джанти, подобрената спирачна система и предлаганата като допълнително оборудване седеместепенна 7G-Tronic роботизирана предавателна кутия с лостчета за превключване на скоростите от волана.

За модификациите, оборудвани с V6 двигатели, инженерите на Mercedes са разработили специален въздушен филтър, а характерна особеност на интериора на автомобилите са червените предпазни колани, червените шевове и черната тапицерия. Специалната спирачна система от пакета включва вентилирани предни дискове и спирачни апарати с логото на Mercedes-Benz. Предните гуми са с размери 225/40, а задните са 245/35. Джантите са осемнадесетцолови, с по шест сдвоени спици на всяка.

Mercedes Benz продължава да бъде единствения производител в света, който предлага интегрирането на система за подаване на топъл въздух- AIRSCARF, към вратовете на водача и неговия спътник. С натискането на един единствен бутон, от подглавниците на двете седалки започва да се подава затоплен въздух, като по-този начин пътуването дори в по- студено време не е ограничение за свалянето на тавана.

www.auto-press.net

 


Сходни връзки

Mercedes SLK получи нов спортен пакет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди