изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:55 EEST
България е номер едно като нововъзникваща дестинация    
НовиниТуристическата онлайн агенция Just The Flight пише днес, че България се оформя като номер едно сред многообещаващите дестинации, според ново проучване.

Прогнозите, публикувани от друга онлайн туристическа компания Opodo, показват, че България ще бъде номер едно сред нововъзникващите дестинации през 2007 година, следвана наблизо от Русия, Мароко и Куба.

Голям брой почиващи и туристи все още предпочитат да пътуват до Австралия, която е номер пет в списъка, според Opodo, докато Бразилия и Индия са съответно шести и седми. Нийл Мот, който е британският мениджър на Opodo, заяви, че през 2006 година е отбелязан голям ръст на пътуванията до страните от източна Европа, откакто са станали по-достъпни, като те все още крият някаква "мистерия" за туристите.

"Запазването на билети за България се е увеличило с 40 процента през последните 6 месеца, а с перспективата страната да се присдъедини към ЕС през януари 2007, очакваме значително увеличение на броя на туристите, насочващи се там, за да използват изгодите на еврото", казва Мот.

Дубаи е посочен като осма дестинация в първата десятка, която се допълва от Китай и Южноафриканската република. Opodo предрича, че предстоящата олимпида в Пекин през 2008 година и световното по футбол в ЮАР през 2010 година, ще помогнат за привличането на туристи в тези страни.

http://business.actualno.com

 


Сходни връзки

България е номер едно като нововъзникваща дестинация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди