изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:52 EET
Британски сайт прогнозира бум на голф игрища в България    
По светапетнайсет години в България ще има 40 игрища за голф, при само три в момента. Сайтът отбелязва, че особено благоприятни условия за практикуване на играта предоставя черноморското крайбрежие.

Поради мекия климат, голф сезонът там може да продължи осем-девет месеца. Очаква се също покрай игрищата да изникнат и сгради, които ще бъдат перфектни за прекарване на ваканцията и за инвестиране.

Обръща се внимание и на предупрежденията на инвеститори в недвижими имоти, че очакванията източноевропейският пазар да даде най-голяма възвръщаемост на вложените средства през идните десет години би могъл да се окаже погрешен.

Експертите обясняват, че едно понижаване на цените или политически смутове в смятаните за следващите "големи неща" България и Хърватия могат да принудят много хора да се чудят как "да се отърват" от недвижимите си имоти в региона.

За България специалистите обръщат внимание, че инвеститорите трябва да учредят дружество с ограничена отговорност, за да имат право да купят земя, данъчната система може да се окаже крайно объркваща, а средната заплата е ниска, което означава, че местните жители не могат да си позволят да наемат нови имоти и инвеститорите са принудени да разчитат само на чуждестранните наематели. http://www.comfort.bg

 


Сходни връзки

Британски сайт прогнозира бум на голф игрища в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди