изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:53 EEST
В ШАБЛА ОПРЕДЕЛИХА КОИ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ СРЕД КРАСИВИТЕ    
НовиниВ рамките на Седмицата на морето в Шабла бяха излъчени призьорите в конкурса "Мини мис и мини мистър '2006".

При най-малките момичета от 3 до 7-годишна възраст журито присъди първо място на Десислава Пламенова от Козлодуй. Нейни подгласнички станаха Ева Ивелинова от Шабла и Карина Светославова от Каварна. Организаторите присъдиха и поощрителни награди. Десислава Пенчева /Шабла/ получи приза за прическа, Ралица Валентинова /Шабла/ - за тоалет, а Таня Димова /Шабла/ - за артистичност. В същата възрастова група, но при момчетата, първи бе класиран Георги Тодоров от Шабла. Втори стана неговият съгражданин и адаш Георги Адрианов, а трети бе класиран Банчо Радославов от Варна. С най-красива прическа бе Мирослав Тодоров от Шабла. Журито присъди награда на Павел Калоянов от Русе - за тоалета, с който се представи, а малкият Михаил Недялков от София бе отличен за артистичността си.

В конкуренция на чаровници от Шабла, Мездра, Пловдив и Козлодуй журито трябваше да избира коя е най-красива сред красивите в групата от 8 до 12 години. Оказа се, че това е  представителката на домакините Ина Генчева, на която подгласнички станаха Ваня Даниелова от Мездра и Сияна Томова от Пловдив. Сред призьорите бяха още: Боряна Илиянова от Козлодуй - за прическа, Милена Пламенова от Шабла - за тоалет и Нели Ангелова от Козлодуй - за артистичност.

Не по-лесна бе задачата да бъде определен и малкият красавец при момчетата до 12 години. Първото място бе присъдено на Евгений Светославов от Шабла. Награда за най-добра прическа получи Ивайло Кирилов, за тоалет бе отличен Явор Пламенов, а за  артистичност приз отнесе Младен Павлинов от           Видин. На конкурса, провел се в Къмпинг Шабла, гостува детска формация "Мелади". От община Шабла съобщиха, че конкурсът "Мис Шабла '2006" ще бъде в събота от 20 часа на площада пред читалище "Зора". 

В 9.30 часа днес програмата на Седмицата на морето в Шабла предвижда къмпингът в село Крапец да бъде домакин на състезание "Бързи, смели, сръчни". В него ще участват отбори от Шабла, Крапец, Ваклино, Дуранкулак. Ще се проведе и демонстрация на победителите от детската морска екорегата 2006 г. НДТ
 


Сходни връзки

В ШАБЛА ОПРЕДЕЛИХА КОИ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ СРЕД КРАСИВИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди