изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:46 EEST
БЗНС на Пинчев издига Борисов за президент, той благодари, но не иска    
Политика
БЗНС свиква на 19 август заседание на Управителния си съвет, на което ще бъде обсъдено номинирането на столичния кмет Бойко Борисов за кандидат-президент. Това заяви за Агенция “Фокус” главният секретар на БЗНС Георги Пинчев.


По думите му се очаква след заседанието БЗНС да издигне официално кандидатурата на Бойко Борисов за участие в предстоящите президентски избори. По-рано днес Георги Пинчев е заявил на среща с Бойко Борисов, че БЗНС стои убедено зад негова евентуална номинация за кандидат-президент и би я подкрепил енергично.Такава е волята на хилядите земеделци от цялата страна и на хилядите седесари, които ми се обаждат и казват, че БЗНС заема единствено правилната позиция за номинирането на кандидат-президент, каза Пинчев пред журналисти след срещата, предаде БТА. Също пред журналисти, след срещата, Бойко Борисов благодари за доверието и посочи, че на този етап този въпрос не стои. По думите му има много хора, които трябва да си кажат програмите, а СДС, БЗНС и ВМРО са "марките и хората", с които е свързано бъдещето му в политиката.
 


Сходни връзки

БЗНС на Пинчев издига Борисов за президент, той благодари, но не иска | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди