изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:42 EEST
80 хиляди платени нощувки на румънски туристи отчитат от “Албена”    
ТуризъмАлбена. Наблюдава се засилен интерес на румънски туристи към българското Черноморие, като само в курорта “Албена” тази година са реализирани около 80 хиляди нощувки на северните ни съседи. Това съобщи за радио “Фокус” - Варна мениджърът “Продажби на румънския пазар” в “Албена” АД Йон Бондар.


В момента в комплекса отдъхват над 1 700 румънци, което е четири пъти повече от същия период на миналото лято. Българското Черноморие е предпочетено предимно от хора над средната класа, добави Бондар.
Заради интереса към културни и исторически забележителности в страната ни от следващото лято в “Албена” ще работят поне двойно повече екскурзоводи с румънски език. На рецепциите в хотелите вече има румънско говорящи служители, както и румънски вестници и списания. Разстоянието от Букурещ до “Албена” се преодолява за 4 часа с автомобил, а цените и обслужването тук са на добро ниво.Освен това вече четири години дружеството участва в туристически борси в Букурещ и има сключени договори с големи туроператори. В момента планира масирана рекламна кампания с цел да привлече летовници и извън активния сезон.
Йорданка КАЛЧЕВА
 


Сходни връзки

80 хиляди платени нощувки на румънски туристи отчитат от “Албена” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди