изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:20 EEST
С ИЗЛОЖБА СЕ ЗАКРИВА СТУДЕНТСКИ ПЛЕНЕР    
КултураВ 12 часа утре в художествената галерия "Христо Градечлиев"  в Каварна ще се открие изложба с творби на участниците в традиционния "Студентски пленер на рисунката и акварела - Каварна 2006".

Той се провежда от 1 до 10 август и се организира от галерията и община Каварна, която изцяло финансира форума, каза Галя Димова от културния институт.
Пленерът се провежда за девети път. В него участват девет студенти от различни випуски на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Тази година те са от специалност "Графика". Техен ръководител е главен асистент Милен Джановски.
Всеки участник в пленера ще дари на художествената галерия в Каварна по три свои творби. Така фондът на ХГ "Христо Градечлиев" ще се обогати с още 27 работи живопис и графика. В изложбата ще бъдат представени всички работи, които участниците в пленера са създали по време на престоя си в Каварна, а не само тези, които са дарили на галерията.
 


Сходни връзки

С ИЗЛОЖБА СЕ ЗАКРИВА СТУДЕНТСКИ ПЛЕНЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди