изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:12 EET
ЧУДОВИЩАТА ОТ "ЛОРДИ" ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ КАВАРНА    
Култура
Фаворитите от тазгодишния фестивал "Евровизия" ще участват в "Калиакра рок фестивал", заедно с  "Туистетд Систър" и "Тестамент", на 25 август. На 23-ти в Каварна ще пеят и руснаците от "Любэ". Концертите са в рамките на Седмицата на морето


На 23 август в Каварна ще гостува група "Любэ", съобщават от "Жокер медия", които са съорганизатори на концерта, заедно с община Каварна. Концертът им е в рамките на Седмицата на морето. Една от най-популярните и обичани формации в Русия миналата година издаде десетия си студиен проект "Рассея", с който отбеляза 15-годишния си юбилей. Идеята за създаването на групата е на композитора и продуцента Игор Матвиенко, а на 14 януари 1989 г. в студио "Звук" са записани първите композиции - "Люберцы" и "Батька Махно". През януари 1989 г. новосформираната група започва записи и на дебютния си албум "Атас", включващ 14 песни и последван по-късно през 1992 г. от "Кто сказал, что мы плохо жили...?", "Зона Любэ" (1993), "Комбат" (1996). Основна идея в творчеството на "Любэ" е запазване на добрите традиции на руската песенна култура. Композициите на групата са предимно на военна тематика, с привнесено към типично народните мелодии съвременно звучене. Само за няколко години групата изнася повече от 1000 концерта пред повече от 5 милиона човека.
През декември 1997 г. "Любэ" издават албума "Песни о песнях", поставяйки с него нов етап в музикалната си кариера. "Любэ" ще посетят България и  на 23 октомври, когато концертът им ще бъде в зала 1 на НДК.
На 25 август в Каварна, пак в рамките на Седмицата на морето, ще се проведе "Калиакра рок фестивал". Ще се представят "Туистед Систър" и "Тестамент". Третата група за вечерта ще бъде голямата изненада от "Евровизия", финландската банда "Лорди", чиито изпълнители станаха известни с маските си на чудовища. Входът за феста е 30 лв., в деня на концерта: 40 лв., информират организаторите.
 


Сходни връзки

ЧУДОВИЩАТА ОТ "ЛОРДИ" ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди