изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:57 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото    денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани 3 престъпления.

  1. На 08.08.2006 година в РПУ - гр. Балчик, е получено съобщение от жителка на гр. Добрич, за това, че неизвестно лице е влязло във вилна постройка намираща се в района гр. Балчик и е извършило кражаба на телевизор, златен накит, документи и други вещи, както и на парична сума от около 400 лева.
  По случая работят служители на РПУ - гр. Балчик, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е досъдебно производство.

  2.На 08.08.2006 година, около 06.00 часа, в КК "Албена", от полицейски патрул на РПУ - Албена, са установени две 17 годишни лица от гр. София, които са заподозрени в това, че са извършили кражба на сладолед от фризер, намиращ се на територията на с. Кранево, общ. Балчик. Приблизителната стойност на откраднатия сладолед и нанесените щети в резултат на престъпното деяние е около 90 лева.
  След приключване изясняването на случая, материалите ще бъдат предоставяни на  РП - Балчик, с мнение за изпращане на КБППМН.

  През изминалото    денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич са регистрирани 3 ПТП с един пострадал гражданин.

  На 08.08.2006 година, около 17.25 часа, по пътя гр. Добрич - гр. Балчик, в района на кръстовището за с. Безводица, общ. Балчик, е  възникнало пътно - транспортно произшествие, при което лек автомобил марка "Ауди - 80", управляван от 58 годишен водач от гр. Добрич, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. В резултат на пътния инцидент е пострадал водача на автомобил. С фрактури в областта на ребрата е настанен за лечение в МБАЛ - гр. Добрич. Няма опастност за живота му. До МБАЛ - гр. Добрич са откарани и други двама мъже от гр. Добрич и гр. Перник, пътували в лекия автомобил, но след извършените прегледи са освободени от здравното заведение. По автомобила са нанесени значителни материални щети.
  Обстоятелствата довели до възникването на ПТП  се изясняват в условията на досъдебно производство. 
  
   През изминалото денонощие поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич са  участвали в гасенето на 5 пожара,  възникнали в сухи треви на територията на гр. Добрич, гр. Шабла / 2 /, с. Победа, общ. Добричка и с. Гурково, общ. Балчик.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди