изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:17 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ВЛЕЗЕ В "ШОКОЛАДОВОТО БРАТСТВО"    
НовиниКметът на Каварна Цонко Цонев е десетият известен българин, който се присъедини официално към „шоколадовия клуб", посветен на хитовия мобилен телефон KG800 на корейския технологичен гигант LG Electronics

Кметът на Каварна Цонко Цонев е получил уникален мобилен апарат от авангардния модел KG800 на корейския технологичен гигант LG Electronics, съобщиха от пресцентъра на община Каварна. Той е със специален дизайн и гравюра на името му, информират от пресслужбата на община Каварна. Апаратът му е бил връчен от генералния мениджър на представителния офис на LG Electronics в България Хю Кун Йо.
Другите притежатели на „шоколадови телефони" със специален дизайн и монограм са кметът на София ген. Бойко Борисов, световният шампион по шахмат Веселин Топалов, председателят на БОК Стефка Костадинова, телевизионният водещ Део, журналистката Елена Йончева, президентът на модна агенция "Визаж" Евгения Калканджиева, Мис България 2006 - Славена Вътова и фолкзвездата Азис. Те са първите членове на клуба и са се присъединили към световното VIP LG "шоколадово братство". На шоколадови телефони със собствен монограм се радват много звезди, сред които Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Пиърс Броснан, Джъд Лоу, Били Зейн, Мини Драйвър и Джейд Джагър, както и бизнес лидери в Европа, Азия и САЩ.
Световният технологичен лидер LG, с подкрепата на "Мобилтел", създаде клуб, посветен на хитовия мобилен телефон LG KG800, известен повече като «шоколадовият телефон». «Учредяването» на LG Chocolate се състоя на 19 юли 2006 г. в нашумялото столично заведение «Nero». Събитието беше съпроводено от авторското шоу на кулинарния виртуоз Емил Милев, който изненада присъстващите с изкусителни шоколадови коктейли.
Предварителният списък на обичаните и популярни българи, които според нас заслужават този телефон със специален дизайн, надхвърляше 200 човека. Изборът беше невъзможен и затова имената на първите членове на клуба бяха изтеглени на томболен принцип в централата на LG в Корея, обясниха организаторите. Очакваме много хора да проявят желание също да гравират своя «шоколадов телефон» и затова много скоро ще им предложим тази опция, допълниха те.
Хитовият модел LG Chocolate (LG KG800) се предлага в Европа от май 2006 година. На българския пазар той стъпи в средата на месец юни.
С изчистената си линия и класическа комбинация «черно и червено» той вече обра повечето от международните награди за технологичен дизайн в своя клас. Шоколадовото бижу спокойно може да бъде обявено и за най-чувствения модел мобилен телефон в света, защото неговите бутони няма нужда да бъдат натискани, а реагират на топлината на човешката ръка. В същото време гордите собственици на хай-тек играчката няма защо да се притесняват да я оставят в джоба си или в чантата си, защото чувствителните сензори безпогрешно различават допира на кожата от този на други повърхности. Според Били Зейн, шоколадовият LG телефон е триумф на чувствеността. Той казва още "Не мога да повярвам, че в телефон с такива размери мога да намеря графика, резолюция и звук на такова ниво".
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ВЛЕЗЕ В "ШОКОЛАДОВОТО БРАТСТВО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди