изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:16 EEST
"ОБРЕДЕН ДОМ" С НАЙ-МНОГО КАНДИДАТИ    
ОбществоНай-много кандидати за управители има за общинската фирма "Обреден дом" - трима, да ръководят "Общински пазари" са се кандидатирали трима - а за "Спортни имоти" има само един кандидат. Това информираха от кметството в Добрич след проведеното във вторник първо заседание  на комисията, която провежда конкурса. Тя е с председател зам.-кмета Галина Митева.

Във вторник комисията отвори постъпилите предложения, информираха от кметството. До събеседване в понеделник са допуснати за "Обреден дом" - настоящият управител Светлин Георгиев, Николинка Тодорова, Галина Йорданова и Стойчо Стойчев, за "Общински пазари" -настоящият управител Иван Светославов, Детелина Златарова и Галина Йорданова, а за "Спортни имоти" настоящият управител Пламен Папазов. Вторият кандидат за управител на спортното дружество Недялко Недялков не е допуснат до събеседване, тъй като не е представил бизнес-програма. За общинското дружество "Столове" срокът за избор на управител се удължава с още един месец, тъй като липсват достатъчно кандидати.
На 14 август от 11.00 часа ще започне събеседването с допуснатите кандидати за управители на трите общински дружества - Обреден дом, Общински пазари и Спортни имоти.
 


Сходни връзки

"ОБРЕДЕН ДОМ" С НАЙ-МНОГО КАНДИДАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди