изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:45 EEST
Phaeton Lounge - първата в света издължена 4х4 лимузина    
По света Част от представената преди няколко дни програма Volkswagen Individual на германския гигант даде ново измерение на луксозния автомобилен превоз. Тази част със сигурност представлява най-големия модел в портфолиото на VW. Освен това, Phaeton Lounge е първата суперлимузина със задвижване на четирите колела. Преди всичко, Phaeton Lounge дава ясна представа за това докъде могат да стигнат инженерите и дизайнерите на програмата Volkswagen Individual.

Като цяло, колата е с 1.8 м по-дълга от и без това внушителния сериен Phaeton. Цялата дължина на Phaeton Lounge, достигаща внушителните 6.8 м, е получена в резултат от сглобяването на три отделни автомобилни корпуса.

В резултат на издължаването на конструкцията и нейното подсилване, Phaeton Lounge тежи внушителните 3.5 тона. Задвижването се осигурява с помощта на W-образен, дванадесетцилиндров двигател, гарантиращ максимална мощност от 331 кВт или 420 конски сили. Предавателната кутия е шестстепенна роботизирана Tiptronic, задвижването е на четирите колела, а максималната скорост на движение е електронно ограничена на 180 км/ч. В интериора на Phaeton Lounge, където могат да се поберат шестима пътника. Всеки един от тях може да се наслади на впечатляващата комбинация от естествена кожа и естествени дъбови апликации.

В средната конзола на задната седалка са интегрирани хладилник с вместимост 12 литра, минибар с две чаши и овлажнител за пури, направен от дъб и кедър.
В тавана на Phaeton Lounge са интегрирани два 17-инчови монитора, които се освобождават с натискането на един единствен бутон. В багажника е монтиран DVD ченджър, а във вътрешността има отделен DVD плейър. При необходимост, комуникацията и работният процес никога няма да бъдат прекратени благодарение на интегрирания в багажника компютър. Мишката и клавиатурата са свързани към него посредством Bluetooth. Сърфирането в интернет и проверяването на електронната поща не са проблем, благодарение на UMTS интернет връзката.

 

www.auto-press.net

 


Сходни връзки

Phaeton Lounge - първата в света издължена 4х4 лимузина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди