изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:17 EET
В. “168 часа”: Крият шокиращ доклад с критики от ЕС    
НовиниСофия. Шокиращ доклад с поредните забележки към България стои заключен от близо 1 месец в Министерския съвет и във финансовото ведомство. Малцина са хората с достъп до него. Това съобщиха за “168 часа” източници от Брюксел.

Убийствените критики към калпаво свършената работа от българските власти на прага на членството ни в Евросъюза са изложени на 40-ина страници. В тях няма сектор от българската икономика за проблемите в който евроекспертите да не алармират за спешни мерки.
Разкритикуваният от Еврокомисията документ е Националната референтна стратегическа рамка. За слабата оценка, която е получил той, се чу за първи път преди 10-ина дни, но скандалът заглъхна бързо поради липса на конкретна информация. Отговорен по изготвянето на въпросния документ е заместник-министърът на финансите от квотата на НДСВ Любомир Дацов.
Националната стратегическа рамка е основният документ, съобразно който трябва да стане програмирането на милиардите евро от структурните фондове в периода от 2007 до 2013 година. Казано с прости думи, шансовете на България да черпи ресурс от общия европейски бюджет са в пряка зависимост от качеството на въпросния документ.
Пълния текст на материала може да прочетете в новия брой на “168 часа”. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В. “168 часа”: Крият шокиращ доклад с критики от ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди