изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:06 EET
ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ    
Ред и сигурност 54-годишен мъж от каварненското село Българево е загинал на място при зверска катастрофа в петък в късния следобед. От областната дирекция “Полиция” съобщиха, че произшествието е станало около 18.15 ч. по пътя между Каварна и село Българево. Удрят се автобус “Неоплан” с варненска регистрация, управляван от 35-годишен водач от силистренското село Калипетрово, и товарен автомобил “ЗИЛ-130” с добричка регистрация, управляван от 54-годишния мъж от село Българево.

 

При удара е загинал водачът на камиона. Пострадала е пътуващата в автобуса 40-годишна добричлийка. Тя е получила фрактура на прешлени и е настанена за лечение в добричката болница без опасност за живота. Причините за катастрофата се изясняват в условията на досъдебно производство, съобщиха още от полицията.

Според неофициална информация, загиналият шофьор на камиона се казва Стамат Г. Запознати казаха за НДТ, че в автобуса са пътували чуждестранни туристи, които се връщали от нос Калиакра. Пострадалата жена е екскурзоводката, която е пътувала с тях. Според непотвърдена информация, зверският удар е станал при изпреварване. Товарният автомобил се преобърнал в дясно извън платното. НДТ

 


Сходни връзки

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
Автор: Anonymous да 2006-08-19 @ 23:18 EEST

Екскурзоводката постадала при катастрофата за съжаление е починала. Нейното име е Красимира Душева и ни беше учителка по английски език в СОУ "Л.Каравелов" гр.Добрич

Поклон пред паметта и. от целия 12 В клас випуск 20004

Това бе един от най-добрите и жизнерадостни хора,които сме срещали през живота си и винаги ще я носим в сърцата си. Невероятен човек, невероятен учител,който се раздаваше на учениците, а те и отвръщаха с любов.

Почивай в мир Краси

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
Автор: Anonymous да 2006-08-22 @ 16:13 EEST
Присъединяваме се към 12 в клас.
 Красимира Душева беше неповтрима жена, учителка, приятелка. Жизнерадостна и всеотдайна. Изключителен човек. Не мога да намеря думи да я опиша, както и да опиша болката от това, че вече не е сред нас. Вярвам, че всеки от нейните ученици е запазил в себе си частица от нейната лъчезарност и безкрайна душевна красота. Винаги ще я носим в нас.
 Поклон пред светлата и памет.
с много обич, от името на целия 12 "а" клас, випуск 2005/06
ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
Автор: Anonymous да 2006-08-28 @ 22:14 EEST

ПОЧИВАЙ В МИР КРАСИ!!!

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ТИ!

ЕДИН ДОБЪР И ВСЕОТДАЕН ЧОВЕК ОТИШЪЛ СЕ НЕЛЕПО ОТ ТОЗИ СВЯТ НО ОСТАВИЛ  МНОГО ХУБАВИ СПОМЕНИ ЗА СЕБЕ СИ!!

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
Автор: Anonymous да 2006-09-05 @ 18:24 EEST

Почивай в мир Краси!

Мина близо месец вече, а още не мога да повярвам, че най- лъчезарната, добра ,всеотдайна учителка която съм срещала вече не е на този свят. Как може винаги хубавите хора да загиват така нелепол Дано да си сред ангелите и виждаш, колко много хора на земята те обичат и винаги ще те носят в сърцата си!

Дъблок поклон, пред светлата ти памет!

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
Автор: Anonymous да 2006-09-26 @ 14:11 EEST

Мили деца, утре ще има помен за Вашат учителка, 40 трудни дни!

Аз съм нейна колежка, екскурзоводка, ние всички също много тъгуваме за нея. И продължаваме да говорим за нея в сегаш време. Мир на праха й!

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БЪЛГАРЕВО МЕЖДУ АВТОБУС И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
Автор: Anonymous да 2006-09-26 @ 14:25 EEST
ето това намерих днес в един руски сайт за Краси, прочетете го и вие:
Хочется выразить благодарность строителям отеля за такое благоприятное размещение оного (имеется ввиду близость к морю и т. п).Однако, все остальное в данном отеле оставляет желать лучшего.Не хотелось бы обобщать и распространять мое мнение на все отели Болгарии, поэтому скажу, при случае воспользуйтесь услугами других отелей. Что касается экскурсий. Будете в Болгарии обязательно посетите экскурсию "Балчик - мыс Калиакра"(с фольклорной программой), не пожелеете, экскурсовод Красимира Георгиевна Душева forever!Вот, пожалуй, и все, что хотела сказать об отдыхе в этой стране.В целом она (страна) оставила малоприятное впечатление (спасибо за это тем милым людям, которые нас окружали).Удачи всем туристам, отдыхающим и собирающимся отдохнуть в Болгарии
Добавлено
03.08.2006

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди