изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:42 EEST
НАЕСЕН ЩЕ СЕ ОЗЕЛЕНЯТ 60 ДЕКАРА ОТ ПАРКА    
НовиниРемонтът на настилките в градския парк "Свети Георги" приключи. Предстои през есента реконструираният участък да бъде озеленен, каза за НДТ главният експерт "Озеленяване" към община Добрич Ганка Пенева. След края на отпускарския период ще започне донасянето на необходимите количества пръст в полетата за затревяване.

 В края на септември-началото на октомври ще започне затревяването и засяването на дървесна растителност, с която ще се оформят растителни групи. Ще бъдат засадени както иглолистни, така и широколистни видове.
Общата площ на реконструираната през тази година част от парка е 80 декара. Предвижда се да бъдат озеленени 60 от тях. Ще бъдат монтирани и част от пейките, които общината е поръчала. Те са общо 180 и ще бъдат разположени както в градския парк, така и в центъра на града, каза още главният експерт "Озеленяване" към община Добрич.
 


Сходни връзки

НАЕСЕН ЩЕ СЕ ОЗЕЛЕНЯТ 60 ДЕКАРА ОТ ПАРКА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАЕСЕН ЩЕ СЕ ОЗЕЛЕНЯТ 60 ДЕКАРА ОТ ПАРКА
Автор: Anonymous да 2006-08-14 @ 17:04 EEST
Браво!Сега съществуващите дървета са засяти по времето, когато Вида Димитрова е била кмет на Добрич.Само, че кой ще опази новите 180 пейки от вандализъм?Градския парк е една от гордостите на Добрич.Аз съм роден 1964 година и там изкарах младоста си.Особено много се развама на тази инициатива.Обикновено виждам как режат дървета дори без да им пречат, ей така за удоволствие, бих казал от липса ум.
НАЕСЕН ЩЕ СЕ ОЗЕЛЕНЯТ 60 ДЕКАРА ОТ ПАРКА
Автор: Anonymous да 2006-08-14 @ 19:39 EEST
Няма да се изненадам ако съветниците на БСП са и срещу подновяването на парка, както са и срещу асфалтирането на улиците, за да не стане Детелина Николова кмет втори мандат.
НАЕСЕН ЩЕ СЕ ОЗЕЛЕНЯТ 60 ДЕКАРА ОТ ПАРКА
Автор: Anonymous да 2006-08-15 @ 10:17 EEST
  Да бе ами кой ще  ги подържа ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди