изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:29 EEST
МАТЕЕВ ОТНЕСЕ ИЗРАЕЛЕЦ И ВЛЕЗЕ В ОСНОВНАТА СХЕМА    
СпортВладислав Матеев от тенис клуб "Изида" успя да влезе в основната схема на изключително силния международен турнир за момчета до 14 години, който се провежда на кортовете в Банкя.

В третия кръг на квалификациите добричлията отстрани Даниел Скрипник от Израел с 2:0 сета. И двете части бяха оспорвани, но със стабилна игра от крайната линия и хладнокръвно отиграване на топките, той взе победата с 6:4, 7:5. Така Владо стана единственият добруджанец, който намери място в основната схема. В среща от първия кръг, която ще бъде днес, Матеев ще излезе срещу македонецът Александър Зеленков.

Другият представител на Североизточна България, който може да намери място сред 32-мата в основната схема, бе Стефан Трифонов от Каварна. В драматичен мач с тенис от високо ниво той претърпя поражение с 1:2 сета от Благовест Найденов от ЦСКА. При момичетата Гергана Георгиева от Каварна бе елиминирана от украинката Алина Сачук с 6:3, 6:3.

"Квалификациите на турнира в Банкя предложиха много силни и тежки мачове. Срещите от тази фаза бяха много по-стойностни и силни от мачовете от основната схема на международния турнир в Свиленград", отбеляза треньорът Илия Атанасов.

В турнира на двойки Владислав Матеев ще бъде в един тандем със съотборникът си Димитър Петров.

НДТ  

 

 


Сходни връзки

МАТЕЕВ ОТНЕСЕ ИЗРАЕЛЕЦ И ВЛЕЗЕ В ОСНОВНАТА СХЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди