изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
"ДОБРУДЖА" ЩЕ РАЗЧИТА НА ТРИМА "ЖЕЛЕЗНИЧАРИ" ЗА МАЧОВЕТЕ С ЕСТОНЦИТЕ    
СпортНа трима състезатели, собственост на "Локомотив Металекс Билд", ще може да разчита отборът на "Добруджа" в двете си срещи от евротурнирите срещу естонския "Чиколате бойс".

Това съобщи за НДТ президентът и треньор на клуба Георги Андреев. Става въпрос за Борислав Борисов, Димитър Ангелов и вратаря Гино Богданов, които облякоха "жълто-зелената" фланелка не само през миналогодишния шампионат, но и записаха две срещи с добричлии в евротурнира "Челъндж къп" в руския град Краснодар. В началото на септември ще се разбере дали Андреев ще ползва тримата хандбалисти и за двубоите от предстоящото ни първенство, което трябва да стартира следващия месец. Очаква се да бъде изтеглен жребия за шампионата, а картотекирането ще става до 9 септември, съобщи старшията. "Контролни срещи предвиждаме след 20 август. В момента група от десетина души тренира двуразово в зала "Русалка". По всяка вероятност ще изиграем контроли с варненските "железничари". Ще търсим обаче и други отбори за проверки. Светослав Недев и Илиян Илиев още не са напълно възстановени, но по всяка вероятност ще играят в евротурнира", сподели клубният шеф. Той допълни, че още няма яснота и дали двете срещи с естонците ще бъдат на разменено гостуване, или само в една зала.

НДТ

 

 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ЩЕ РАЗЧИТА НА ТРИМА "ЖЕЛЕЗНИЧАРИ" ЗА МАЧОВЕТЕ С ЕСТОНЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди