изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:14 EEST
МОТИВИРАТ ГИМНАСТИЧКИТЕ НА "ИЛИАНА" СЪС ЗАПЛАТИ В Е.ON    
СпортОт този месец пет от гимнастичките на столичния клуб по художествена гимнастика "Илиана" са на заплата в енергийния гигант Е.ON.

Сред тя е и националката Ваня Кирова, която е родом от Добрич. Талантливите грации ще получават 200 лева месечно, научи НДТ. Това е част от договора за спонсорство, който президентката на клуба Илиана Раева и председателят на УС на "Е.ON България" Манфред Пааш подписаха в края на миналият месец. Според контракта, в рамките на 2 години клубът ще получи 120 000 лева. 

Компанията, която в Германия даваше пари на футболния "Борусия" (Дортмунд), у нас засега е помагала на детска ветроходна регата и детски футболен тим.

В българския спорт клубът на Раева се превърна в най-голямото спонсорство на енергийния колос. Очаква се в най-скоро време да бъдат договорени и състезанията в чужбина, на които ще участват състезателките на клуб "Илиана". Финансирането ще стане с парите, които "Е.ON България" ще отпусне.

В момента Ваня Кирова полага къртовски труд в целодневните тренировки. Състезателката, която скоро попадна в проекто-разширения национален състав на България, набляга на физическата подготовка преди обяд, а след това играе съчетания в залата. В момента тя има две нови композиции, които са с лента и обръч.

Тази година добричлийката няма да участва в международния турнир за приза "Царица Маргарита", който ще се проведе в края на месеца във Варна. От федерацията са решили само Симона Пейчева и Елизабет Паисиева да представят страната ни в това състезание, тъй като двете ни грации нямат достатъчно състезания, а се готвят за участие в Европейското първенство. 

 


Сходни връзки

МОТИВИРАТ ГИМНАСТИЧКИТЕ НА "ИЛИАНА" СЪС ЗАПЛАТИ В Е.ON | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди