изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:34 EEST
ПРЕЗ АПРИЛ ЩЕ ОТКРИЯТ "МАРИНА СИТИ"    
Новини

Най-модерното яхтено пристанище, строено досега на бреговете на Черно море - комплекс "Марина сити", ще започне да функционира през април 2007 година, съобщиха за НДТ от компанията.  



"Марина сити" ще бъде универсален туристически комплекс на европейско ниво и ще съчетава уюта и романтиката на морския бряг с удобства, които биха задоволили и най-изтънчения вкус. Комплексът се намира на пристанището в Балчик. Той ще разполага с общо 135 апартамента с прекрасна морска панорама, от които 83 са едностайни, 27 двустайни, 1 тристаен, 1 едностаен - с галерия и двор, 3 двустайни апартамента - с галерия и двор, 20 студия.

В момента близо 50 % от жилищата са изкупени, като собствениците им са предимно от Русия, Англия и Ирландия. Цената на квадратен метър варира между 920 и 1000 евро. Чуждестранни интернет- страници съобщават, че апартаментите са на стойност между 40  000 и 140 000 евро.

На територията на комплекса ще бъде създаден търговски център с 50 магазина, предлагащи разнообразни стоки (дрехи, козметика, бижутерия и др.). За пълния комфорт на своите гости комплексът ще разполага с уютни ресторанти с традиционна и интернационална кухня, където ценителите на вкусотиите могат да опитат подбрани ястия, приготвени от майстори готвачи. Комплексът ще разполага още с лоби бар, сладкарница, салон за красота и др.

В най-модерното яхтено пристанище на Черно море търсачите на силни усещания ще имат възможността да открият перфектни условия както за яхтинг, сърфинг, подводни спортове, така и за тенис, баскетбол, фитнес и др.  В близост до комплекса ще бъде построено и модерно голф-игрище, допълниха още от компанията. Предстои изграждането на 3-километрова увеселителна ивица, която ще свързва комплекса с един от най-големите курорти по българското Черноморие - Албена, който е известен в цяла Европа.   

Уникалното предимство на комплекс "Марина сити" е яхтеното пристанище, което се намира непосредствено пред комплекса. Проектът предвижда пристанището да бъде най-голямото на цялото Черноморие и да бъде оборудвано от световно признатата френска компания  "ПОРАЛУ". То ще предлага идеални условия за морски туризъм и спорт, както за любители, така и за професионалисти.

В проекта ще бъдат вложени над 3 млн. евро за създаването на модерна архитектура и гарантирано качество на строителството.

 

 

 


Сходни връзки

ПРЕЗ АПРИЛ ЩЕ ОТКРИЯТ "МАРИНА СИТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди