изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:41 EEST
БОЕПРИПАСИ ОТКРИЛИ ДЕЦА НА ТАВАН В БЛОК    
ЛюбопитноДве деца, тръгнали на лов за гълъби в таван на жилищен блок на ул. "Панайот Хитов" в Добрич, неочаквано се натъкнали на опасна находка, съобщиха вчера от полицията в града.

Вместо гълъби те намерили кашон с множество патрони, димки и артилерийски гръм и други боеприпаси. След като открили находката привечер двете деца съобщили за нея в полицията на 7 август... В момента се провеждат мероприятия по откриването на собственика на боеприпасите, тъй като таванското помещение било собственик на целия жилищен блок.
ПРЕХВЪРЛЯНЕТО СВЪРШИ, ЗАПОЧВА ЧАКАНЕТО
Какви ли въдица не залагаха приватизационните фондове на притежателите на бонови книжки... От килограм брашно до луксозен апартамент - всичко беше "вкарано в играта", за да се постигне заветната за всеки фонд цел - набиране на повече бонови книжки. Примамките бяха до вчера. Тепърва ще се изчислява кои от фондовете са успели да наберат заявения капитал и кои ще останат "извън борда".
НДТ - 17 август 1996 г.
 


Сходни връзки

БОЕПРИПАСИ ОТКРИЛИ ДЕЦА НА ТАВАН В БЛОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди