изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:21 EEST
Б92, Сърбия: Македония е без ток и без правителство    
По светаСкопие. Македония е изправена пред енергийна криза. Македонската електрическа компания ЕСМ Дистрибуция реши да спре тока на всички потребители, които не плащат дълговете си за ток, предаде сръбското радио Б92.

Така миналата седмица без ток останаха министерствата на отбраната, финансите и културата, както и Генералният щаб на македонската армия. От вчера без ток останаха и министерствата на правосъдието, местното самоуправление и на труда и социалната политика. Само правителството дължи на ЕСМ Дистрибуция 11 милиона евро за ток, а град Скопие дължи за улично осветление 1,6 милиона евро. За решимостта на ЕСМ Дистрибуция да събере дължимото свидетелства и фактът, че без ток са съдилищата във Велес, Куманово, Гевгелия и Прилеп, както и най-големият хлебопроизводител в Битоля. В ЕСМ Дистрибуция посочват, че без ток ще останат всички онези, които не са платили сметките си, без изключения. Ръководството на Македонската радио-телевизия изпрати молба до ЕСМ Дистрибуция да отложи спирането на тока на медията.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Б92, Сърбия: Македония е без ток и без правителство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди