изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:33 EEST
Бойко Борисов: Много се заговори за "Топлофикация - София", а как е в Пловдив и Варна например?    
НовиниСофия. Бордът на директорите на “Топлофикация – София” ги назначава Общинският съвет. Това заяви кметът на София Бойко Борисов по повод на образуваното от прокуратурата второ дело за “Топлофикация – София”, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

“Това е поредната спекулация на Овчаров, че видиш ли – кметът трябва да смени тези хора, като прекрасно знае, че години наред те се определят от Общинския съвет по квотен партиен принцип. Знаете много добре кой ви прати при джакузито, при близалките и дъвките” – обърна се Бойко Борисов към журналистите. Темата “Топлофикация” е приключена, тъй като главният прокурор Борис Велчев лично наблюдава тези производства, смята кметът.
Има подписан меморандум с Владимир Кисьов, председател на Столичния общински съвет, и с Румен Овчаров, министър на икономиката и енергетиката, припомни Борисов. И обясни, че в него е изброено всичко, което трябва да се направи в “Топлофикация”. Има издадена обща заповед с назначени комисия, експерти, общински съветници, които в момента да работят по случая с дружеството. Те трябва да предложат варианти за оздравяване на “Топлофикация”.
“Изведнъж много се заговори за “Топлофикация – София”. Ами как е в Пловдив, във Варна, там няма ли интерес да се правят проверки”, запита столичният кмет.
Галина ГИРГИНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Много се заговори за "Топлофикация - София", а как е в Пловдив и Варна например? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди